jessheim-park

Hus I

Hus I får et innbydende utseende av høy kvalitet med sine mursteinsfasader. Alle leilighetene vil holde god standard med store vindusflater som slipper mye lys inn i rommene. Innenfor døren i din egen leilighet vil du kjenne den lune varmen som kun vannbåren gulvvarme gir. Kjøkkenet har integrerte hvite- varer fra kjente kvalitetsleverandører og innredning i hvit, glatt utførelse som standard. Keramiske fliser og downlights på bad og eikeparkett på øvrige rom. Alle hovedsoverom er plassert vestvendt inn mot det grønne gårdsrommet, med unntak av i en av leilighetene. Heis ned til parkeringskjeller hvor de fleste leiligheter kan kjøpe egen garasjeplass med mulighet for ladepunkt til elbil som tilvalg.

Samtlige leiligheter får egen uteplass i form av markterrasse eller balkong. Noen leiligheter får to uteplasser, og i enkelte av leilighetene får du også innglasset balkong - en smart løsning med glassflater som kan åpnes og lukkes etter eget ønske, og som gir deg et ekstra uterom. Innglassede balkonger kan beskytte utemøbler mot nedbør og smuss.

Se hvilke forskjellige leilighetstypene som finnes i hus I nedenfor:

Hus K

Et flott bygg med sin L-form, som naturlig skaper sitt eget lille tun. Alle leilighetene vil holde god standard med store glassflater som slipper lys inn i rommene og lun varme som kun vannbåren gulvvarme kan gi. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra kjente kvalitetsleverandører og innredning i hvit, glatt utførelse som standard. Keramiske fliser og downlights på bad og eikeparkett på øvrige rom. 

Heis ned til parkerings- kjeller hvor de fleste leiligheter kan kjøpe egen garasjeplass med mulighet for ladepunkt til elbil som tilvalg. Samtlige leiligheter, med unntak av to av de minste 1-roms leilighetene, får egen uteplass i form av markterrasse eller balkonger - to uteplasser i enkelte leiligheter. I tre av de aller største 4-roms leilighetene får du faktisk takterrasse; den største på hele 123 kvadratmeter! Alle får tilgang til store, beplantede uteområder.

Se hvilke forskjellige leilighetstypene som finnes i hus K nedenfor: 

En ny bydel på Jessheim

På Jessheim Park er vi i gang med å bygge ca. 500 moderne leiligheter. Åtte hus er allerede ferdigstilt, og 255 leiligheter er tatt i bruk av fornøyde boligkjøpere. 

Jessheim Park ligger midt i et veletablert boligområde med leiligheter og eneboliger fra 50- og 60-tallet. Prosjektet bidrar til en oppgradering av området, som totalt sett fremstår som en moderne bydel på Jessheim.


Fornøyde beboere

Gjennom vår kundetilfredshetsundersøkelse utført av Prognosesenteret kommer det frem at våre beboere er svært godt fornøyde - ja, faktisk langt over bransjesnittet. Dette gjør oss både glade og stolte; fornøyde beboere danner det beste utgangspunktet for utviklingen av et godt bomiljø. Beboerne har rangert sin tilfredshet med oss som boligutvikler på mange ulike kriterier - blant annet kvaliteten på boligen og innredningen, informasjon og kundeservice, og ikke minst vår pålitelighet. 

Årets mest tilfredse kunder

På Prognosesenterets kundetilfredshetsseminar 2022 ble Backe Prosjekt kåret til den boligutvikleren i landet med de mest fornøyde kundene for niende gang. Dette er vi utrolig stolte av! 

Jessheim Park har vært blant prosjektene som har medført at Backe Prosjekt har mottatt utmerkelsen som "Årets boligleverandør". 

Vi er stolte av å levere hjem som våre boligkjøpere er stolte av å bo i og eie.