jessheim-park
Logo

DEN PERFEKTE BELIGGENHET

Vi våger påstanden at bedre beliggenhet enn Jessheim Park, det finnes ikke i området.

I alle fall ikke om du setter pris på å bo kun ca. 5 minutters gange fra sentrum med alle sine tilbud, og like kort avstand til naturen med rusle- og sykkelstier, joggeløyper og badeplasser.

Om vinteren er det bare å spenne på seg skiene for en tur i nærområdet eller i Jessheim-marka.

Du kan også rusle bort til Nordbytjernet en sommerkveld for et oppfriskende bad eller en fisketur. I den mørke årstiden tar du med deg skøytene eller isfiskeutstyret.

Det å bo på Jessheim Park er nesten som å bo i en enebolig – her får man roen og nærheten til naturen, og kan velge en tilbaketrukket tilværelse. Likevel har man gleden av kvaliteten og enkelheten ved å bo i en moderne byleilighet.

Når man kommer hjem vil Jessheim Park oppleves som en stille oase, selv om det kun ligger et steinkast fra ”byen”. Og til hovedstaden tar det ikke mer enn ca. 40 minutter, enten du reiser med tog eller bil! Toget har to avganger pr. time.

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise til Jessheim Park fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Nordbytjernet

Mest attraktive boområder

Oslo Gardemoen

9.5 km

Jessheim Stasjon

1.1 km

Jessheim Storsenter

0.8 km

Attraktivt

Nærheten til store friområder gjør Jessheim Park til en del av Jessheims mest attraktive boområder, samtidig som det vil fremstå som en moderne bydel på Jessheim.

Byliv

Her bor du kun 5 minutters gange fra sentrum med alt fra nærbutikker, servicetjenester til shoppingsenter.

Friluftsliv

Nordbytjernet ligger et steinkast unna. Her kan du stå på skøyter eller isfiske om vinteren. Sommeren byr på muligheter for bading, fisking, jogging, sykling og andre hyggelige uteaktiviteter. 

Sentralt

Til Oslo tar det ikke mer enn ca. 40 minutter enten du reiser med tog eller bil. Toget har 2 avganger per time.

Gardermoen når du på 10 minutter med bil. Eller med bussen, som stopper rett ved Jessheim Park. 

Ringvegen 31, 2050 Jessheim