Gjennomgående 3-roms

I Hus I finner man fra 2. til 6. etasje en fin gjennomgående 3-roms leilighet på 76,8 m2 BRA. Den har en deilig balkong i hver ende - den ene mot øst og den andre mot vest. Balkongen mot øst er innglasset, og vil dermed utgjøre et virkelig hyggelig rom for morgenkaffen - ute, men likevel inne - hele året. 

En litt større 3-roms

Om man ønsker seg en litt større 3-roms enn den som er presentert over, men som allikevel har mange av de samme kvalitetene, kan du også finne denne i Hus I. Disse leilighetene er på 86,2 m2 BRA, og har samme gode gjennomgående løsning med masse lys fra to sider og to balkonger. Også her er balkongen mot øst glasset inn slik at den kan brukes året rundt. 

 

3-roms med skjermet balkong

I Hus J finner du denne fine 3-roms leilighetstypen fra 2. til 6. etasje. Leilighetene er på 71 m2 BRA, og er gjennomgående slik at man får lys inn fra to sider gjennom store vinduer. Boligene har en flott sørvestvendt balkong med god dybde. Balkongene er innglasset og vil kunne utegjøre et hyggelig rom året rundt ved hjelp av glass man kan åpne og lukke - alt ettersom hva man måtte foretrekke. 

3/4-roms med herlig uteplass

En spennende planløsning på 85,5 m2 BRA kan du finne i 2. til 6. etasje i Hus J. Denne gjennomgående leilighetstypen kan leveres som både 3- og 4-roms etter hva boligkjøper måtte ønske. Leilighetstypen har stor sørvendt innglasset balkong, samt en balkong med adkomst fra svalgang i den andre enden. 

99 spennende m2 i buen

En uvanlig og meget spennende utformet 4-roms leilighet finner du i det buede partiet av Hus I. Det buede oppholdsarealet får lys inn fra hele tre sider gjennom vinduer fra gulv til tak. Fra stuen er det utgang til innglasset sørvestvendt balkong. Fra kjøkkenet og spisestuen har man tilgang til den andre balkongen, også denne er delvis innglasset, som vender mot vest. 

Herlig 4-roms endeleilighet

På enden av Hus I finner man denne herlige 4-roms endeleiligheten på 129,8 m2 BRA med markterrasse eller balkong på rundt 37 m2. En ekstra spennende kvalitet i denne leilighetstypen er foldedøren i glass fra spisestuen og ut til den store balkongen, Foldedøren åpner hele vegglivet i denne enden slik at rommet nærmest går i ett med den store balkongen utenfor. 

Innholdsrik 4-roms på toppen

En representativ og lekker toppleilighet i Hus J. I kjent Jessheim Park-stil får leiligheten det elegante takoppløftet i oppholdsrommet, som består av romslig stue, spisestue og vinkelformet kjøkken. Her er det mer enn nok plass til en kjøkkenøy. Store vinduer vender ut mot den store og delvis overbyggede takterrassen på hele 60 m2

Hus J inneholder forøvrig flere toppleiligheter som det er verdt å ta en nærmere kikk på. 

Med himmelen som tak

Velkommen til en helt fantastisk toppleilighet i Hus I. Denne boligen har nær sagt alt. Leiligheten leveres som en 4-roms leilighet på hele 144,4 m2 BRA med en takterrasse på vanvittige 241 m2. Fra denne får du 360 graders utsyn. Nyt den.