En ny bydel på Jessheim

På Jessheim Park er vi i gang med å bygge ca. 500 moderne leiligheter. Åtte hus er allerede ferdigstilt, og 255 leiligheter er tatt i bruk av fornøyde boligkjøpere. 

Jessheim Park ligger midt i et veletablert boligområde med leiligheter og eneboliger fra 50- og 60-tallet. Prosjektet bidrar til en oppgradering av området, som totalt sett fremstår som en moderne bydel på Jessheim.

Fornøyde beboere

Gjennom vår kundetilfredshetsundersøkelse utført av Prognosesenteret kommer det frem at våre beboere er svært godt fornøyde - ja, faktisk langt over bransjesnittet. Dette gjør oss både glade og stolte; fornøyde beboere danner det beste utgangspunktet for utviklingen av et godt bomiljø. Beboerne har rangert sin tilfredshet med oss som boligutvikler på mange ulike kriterier - blant annet kvaliteten på boligen og innredningen, informasjon og kundeservice, og ikke minst vår pålitelighet. 

 

Årets mest tilfredse kunder

På Prognosesenterets kundetilfredshetsseminar 2020 ble Backe Prosjekt kåret til den boligutvikleren i landet med de mest fornøyde kundene for åttende gang. Dette er vi utrolig stolte av! 

Jessheim Park har vært blant prosjektene som har medført at Backe Prosjekt har mottatt utmerkelsen som "Årets boligleverandør". 

Vi er stolte av å levere hjem som våre boligkjøpere er stolte av å bo i og eie. 

Meld din interesse