Toppleiligheter med egen takterrasse

Dette er rett og slett en praktleilighet av de sjeldne. Den har en fantastisk lys stue-/kjøkkenløsning hvor takopp-
løftet over spisestue og store vindusflater skaper en fri og luftig romfølelse. Leiligheten har også sin helt private takterrasse med hagestue. 

Alle toppleilighetene er solgt. 

4-roms med to uteplasser

Nydelig endeleilighet på 109,2 m2 BRA med vinduer på tre sider gir en svært lys og tiltalende bolig. Leiligheten har to balkonger eller uteplasser, som gir sol fra morgen til kveld. 

Denne leilighetstypen finnes fra 1.-4. etasje i Hus G.

Disse leilighetene er utsolgt!

4-roms endeleilighet

Leiligheten på 87,5 m2 BRA strekker seg over hele byggets bredde, og den smarte planløsningen gir plass til tre gode soverom. Den L-formede stuen har store vinduer og praktiske skyvedører ut mot den store balkongen eller markterrassen. 

Vi har kun én slik leilighet igjen i hus H.

 

Flott 3-roms med deilig balkong

Flott 3-roms leilighet på 67,7 m2 BRA. Den store stuen har åpen kjøkkenløsning, og her er det plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er det utgang til en deilig balkong eller markterrasse. Store vinduer gir lyse, tiltalende rom og god romfølelse.

Denne leilighetstypen finnes fra 1.-4. etasje både i Hus F og Hus G. 

Det er to av disse igjen i hus G. I hus F er de utsolgt.

Smarte 2-roms med god utnyttelse

Arealeffektive 2-roms fra 37,7 til 44,2 m2 BRA med litt forskjellige planløsninger, der kvadratmeterne er utnyttet maksimalt. Fra den kombinerte stue/kjøkken-løsningen er det utgang til deilig markterrasse eller balkong. 

Disse leilighetene er utsolgt!

Flott 2-roms hjørneleilighet

Lys og tiltalende 2-roms på 52,1 m2 BRA. Leilighetens hjørneplassering og de store vindusflatene sørger for gode lysforhold. Fra stue og kjøkken har man utgang til sin egne markterrasse eller balkong. 

Denne leilighetstypen finnes fra 1.-3. etasje i Hus F.

Alle leilighetene i hus F er utsolgt!

Fellesområder

Jessheim Parks uteområder vil bli beplantet og utstyrt slik at fellesområdene skal være like foretrukne som egen terrasse. Lekearealer er anlagt i nær tilknytning til boligenes adkomstsoner - et trivelig og naturlig oppholdsareal for både beboere og besøkende.